Møbler skal leve længe!

Greenified er et cirkulært møbelmarked til dig, der ønsker at købe eller sælge møbler på en nem, omkostningseffektiv og bæredygtig måde. Her får møbler, som ikke længere opfylder deres formål, et nyt liv, i et nyt miljø, hos nye ejere.

Kvalitetsindretning har lang levetid, ofte meget længere end ét miljø og én ejer. Møbler kasseres sjældent, fordi de er slidte eller defekte. I stedet udskiftes de i forbindelse med flytning og reorganiseringer, eller fordi de længere ikke matcher ønskerne om farve, form og funktion.

Køb bæredygtigt

Opdater og forny med god samvittighed. Greenified er en nem, omkostningseffektiv og bæredygtig måde at købe og sælge møbler og andet inventar på. Vi har et stort udvalg af produkter, som venter på at blive matchet med nye ejere. Når du har fundet det, du leder efter, tager vi os af logistik og levering. Kvalitetsmøbler til en god pris med et enkelt klik.

Læs mere om, hvordan du køber produkter her.

Annoncer på greenified.dk

Gennem Greenified kan produkter, som ikke længere opfylder dine behov og forventninger, få nyt liv hos andre. Det er nemt, økonomisk og bæredygtigt.

Med få, enkle trin publicerer du en annonce, hvor nye, potentielle ejere får mulighed for at se møblerne. Når de er solgt, tager vi os af logistik og levering. Du får betaling for dine produkter og har samtidig bidraget til en mere bæredygtig planet.

Læs mere om, hvordan du sælger dine produkter her.

Ansvarlig fornyelse

Fremstillingsindustriens CO2-udledning belaster vores planet. Men vi kan gøre noget, og du kan være en del af processen, især ved at begrænse ny-indkøb og i stedet bruge de ressourcer, vi allerede har.

Ambitionen med Greenified er at sikre et cirkulært ejerskab, hvor dét, der opfylder dine behov i dag, matcher en andens i morgen. Der er mange fordele. Ud over det miljømæssige aspekt er det nemt at købe møbler hos os. Du vælger selv, hvad du vil købe, ser straks prisen og får produkterne leveret uden at skulle oprette et tidskrævende projekt. Alt til en god pris.