Levetidsforlæng dine møbler og indretning

At passe godt på sine møbler er en god investering, både for planeten og for tegnebogen. Det er desuden en forudsætning, hvis du vil sælge dem videre til genbrug. Det behøver hverken være dyrt, tidskrævende eller besværligt at upcycle inventar. Tværtimod – enkle midler kan gøre en stor forskel og samtidig give møbler og tilbehør et længere liv. Vi tilbyder vores erfaring på området og hjælper gerne.

Hvad kan en upcycling indebære?

Det er et bredt begreb med fællesnævneren vedligeholdelse, som forlænger dine møblers levetid. At møblernes udseende desuden opdateres, så de ser nye ud, er også med til at give et positivt helhedsindtryk af virksomheden.

Ingen upcycling er for avanceret, vi finder løsninger på det meste. I de allerfleste tilfælde handler det om følgende:

Opfriskning

Vi rengør og renser polstrede produkter. Ved samtidig at imprægnere møblerne forlænges den samlede levetid, og behovet for rengøring bliver mindre.

Ompolstring

En slidt polstring eller et beskadiget tekstil på eksempelvis en lænestol udskiftes med nyt, måske med antibakterielle egenskaber.

Omlakering

Ridsede stoleben eller slidte bordplader kan få en ny overflade. Der er store valgmuligheder blandt et uendeligt antal NCS- og RAL-farver.

Udskiftning

Dele, der har været udsat for hårdt slid, kan udskiftes. Alt fra bordplader, til nye hjul på kontorstole.

Tilpasning

Vi tilpasser møbler til ny teknologi. Et mødebord kan for eksempel forsynes med el- og USB-udtag.

Bevidste valg og ansvarlig fornyelse

Greenified har services, som muliggør bevidste valg og ansvarlig fornyelse. Vi har stor erfaring med genbrug i både små og store projekter. Ud over færdige pakkeløsninger kan vi tilpasse projektet, så det matcher jeres behov og forventninger. Inden for genbrug kan vi blandt andet:

  • Gennemgå de eksisterende møbler og give anbefalinger til, hvad der kan genbruges i en flytning eller reorganisering. Vi sikrer samtidig, at I får så meget som muligt ud af de møbler, der ikke længere opfylder et behov hos jer, men som kan leve videre hos andre.
  • Læs mere om Greenified Inventory.

  • Istandsætte eksisterende eller brugte møbler. Møblerne renoveres til så tæt på den oprindelige stand som muligt med f.eks. rens, ompolstring eller udskiftning af dele.
  • Redesigne møbler og inventar til produkter med nye funktioner.
  • Bortskaffelse. Når møblerne er udtjent og ikke opfylder et behov hos jer eller andre, kan vi bortskaffe dem på en miljømæssig korrekt måde.