Greenified – en del af Input interior

Greenified er en del af Input interior – Nordens førende, uafhængige indretningskoncern. Input interior arbejder med behovstilpassede løsninger og størst mulig valgfrihed for at skabe den rette funktion i miljøer, som påvirker mennesker hver dag gennem hele livet.

Input interior arbejder inden for fire forretningsområder:

  • Kontorer og erhvervsliv
  • Hoteller og restauranter
  • Skoler og uddannelse
  • Pleje og omsorg

Services som skaber merværdi

Indretning kan være omkostningsbesparende. Bidrage til et bæredygtigt samfund og øge medarbejdernes produktivitet. Understøtte det daglige arbejde og skabe en platform for udvikling og innovationer. Være ergonomisk, øge trivslen og sænke fraværet. Understøtte virksomhedens brand, styrke kulturen og tiltrække kompetencer.

Med services såsom indkøb, vejledning og levering forvandler Input interior indretningsomkostninger til investeringer i produktivitet, innovation, virksomhedskultur og identitet.

Inspiration og viden

Den bedste indretning er den, der er tilpasset den enkelte kundes behov og unikke forudsætninger. Hos Input interior er der ingen færdige pakkeløsninger. En ordre kan aldrig være for stor, for lille eller for indviklet. Kom indenfor og se, mærk, vend og drej på indretning fra markedets bredeste sortiment i vores 40 showrooms i Norden.