Hvordan handler du via Greenified?

Hvem kan købe produkter?

Greenified henvender sig til virksomheder og organisationer. For at købe skal du have en registreret virksomhed med et CVR-nummer. Alle priser angives ekskl. moms. Her kan du oprette en konto.

Arbejder du som specifier på projekter?

Arkitekter og indretningsarkitekter kan nemt foreslå og reservere produkter til deres kunder. Her kan du oprette en konto.

Køb straks eller reserver

Find det, du søger, og køb straks eller reserver produkterne i 10 dage. Reserverede produkter gemmes i et projekt for let håndtering.

Nem betaling

Vi tilbyder betaling efter faktura med betalingsbetingelserne 15 dage netto efter godkendt kreditgodkendelse. Input interior håndterer din Greenified-ordre, og fakturaen sendes til din e-mailadresse.

Afhent selv eller få varerne leveret

Afhent dine produkter hos nærmeste Input interior-kontor, eller kontakt os, hvis du ønsker hjælp til levering, montering og udplacering.

FAQ

Hvordan køber jeg

Hvordan fungerer reservationer?

En reservation er gyldig i 10 dage. Du modtager en påmindelse via e-mail, når reservationen nærmer sig udløbsdatoen. Kontakt os, hvis du har brug for at forlænge løbetiden for dit projekt.

Kan produkterne levetidsforlænges?

Møbler kan med tiden kræve vedligeholdelse for at få længere levetid. Et slidt betræk kan for eksempel udskiftes med et nyt. Læs mere om vores services som upcycling, ompolstring, omlakering, renovering og tilpasning.

Hvor lang er leveringstiden?

Hvis intet andet angives, kan produkterne afhentes på nærmeste Input interior-kontor 15 hverdage efter, at du har afgivet ordren. Detaljeret information fremgår af ordrebekræftelsen, som sendes til dig via e-mail. Kontakt os, hvis du ønsker senere levering.

Hvad koster fragten?

Bestilte produkter leveres til dit nærmeste Input interior-kontor, hvor du kan afhente dem uden ekstra omkostninger.

Input interior finder du i Ølstykke og Skanderborg.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp til transport, montering og installering.

Leveres produkterne monteret og klar?

Produkterne leveres i de fleste tilfælde i den udførelse, billederne viser. Undtagelser kan være arbejdsborde, sofaer og store møbler, hvor demontering er nødvendig for at kunne transportere dem effektivt. Kontakt os hvis du ønsker hjælp med montering og installering.

Hvor lang garanti er der på produkterne?

Produkter, der sælges via Greenified, har 6 måneders garanti på produktions- og konstruktionsfejl. Produkterne sælges som beset. Uanset anvendelsesgraden og eventuel slitage er produktet altid fuldt funktionsdygtigt.

Hvad, hvis jeg fortryder et køb?

Der er ingen returret på produkter, der er solgt gennem Greenified. Hvis du fortryder et køb, kan du nemt sælge produktet igen. Kontakt os for at få hjælp til håndteringen.

Sælges udelukkende brugte produkter?

Greenified formidler kun brugte produkter, og ønskes supplering, kan størstedelen bestilles som nye. Kontakt os for at få hjælp til koordinering af levering af nye og brugte produkter.